HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

VV5

2011.12.21. 23:48 méz

 Való világ 5 fansite, tudj meg mindent a villa eseményeiről, less be a kulisszák mögé, vagy keresgélj a szereplők múltjába. Való világ rajongó vagy de le maradtál valamiről? Ez nem jelent semmilyen akadályt, hisz való világ fansite-unkon mindent megtudhatsz ami a villában történik! 

látogatottság növelés ingyen

Szólj hozzá!

1 millió látogató az oldaladra ingyen!

2011.05.25. 09:18 méz

Szeretnél 1millió látogatót a weboldaladra ingyen?

Nyisd meg az oldalt a linkre kattintva:

http://www.fwebtraffic.com/?rid=1306316


Az oldal közepén találsz egy táblázatot, amiben 6 db link van felsorolva. Nyisd meg a linkeket. Hamarosan egy kódot kapsz, amit másolj vissza az oldal megfelelő rublikájába. Amikor mind a 6 igazoló kód a helyén van, töltsd ki a kódok alatti regisztrációs űrlapot.
Ezután kapni fogsz egy igazoló e-mailt. A benne található linkre kattintva igazold vissza, hogy Te regisztráltál. Ez után egy újabb e-mailben elküldik részedre a felhasználódat jelölő számot. Ezzel és a megadott jelszavaddal tudsz belépni az oldalra.
A marketing-tools kapcsoló alatt megtalálod az oldal hirdetésének lehetőségeit. Válassz kedvedre a linkekből és helyezd el az oldaladon, olyan helyen, ahol biztosan sokan fognak kattintani rá. 10 nálad regisztrált felhasználó után, soha nem látott látogató áradat fog az oldaladon megfordulni.

 


Szólj hozzá!

Xbox-on támad a nemzeti színekbe öltöztetett Porsche!

2009.03.10. 08:57 méz

Egyenlőre sajnos csak virtuális változatban, az autó ugyanis egy Xbox játék, a Forza 2 segítségével kelt életre! A programban lehetőség van arra, hogy a garázsunkban található autókat tetszés szerint színezzük vagy dekoráljuk.
 
 
                         Ez eddig bármelyik autós játékban rendelkezésünkre állt, pl: fehér autót feketére festettünk, matricát raktunk rá... A Forza 2-ben azonban a szerkesztők lehetőséget adtak arra, hogy az autókra komolyabb dekorációkat készíthessünk.  A rajzokat és feliratokat különböző geometriai alakzatok (kör, négyzet, háromszög, stb...) nagyításával, kicsinyítésével, nyújtásával és torzításával, szisztematikus egymásra helyezésével és színezésével kaphatjuk meg, ezért elkészítésük nem egyszerű, de ennek köszönhetően művünk nem is cenzúrázható!

A rendelkezésre álló formák segítségével a legbonyolúltab grafikák is elkészíthetők, csak idő és kitartás kell hozzá.Minden feliratot vagy logót magunknak kell magunknak kell felépítenünk, törekedve arra hogy az a legnagyobb mértékben hasonlítson az eredeti grafikához. A folyamat hasonló ahhoz, amikor egy képet a monitor apró pixelekből épít fel, csak itt nekünk kell apránként építkeznünk a megszerkesztett formákból.
Pl: a Kuruc.info "k" betűje egy függőleges téglalapból és két rombuszból van felépítve, tehát három egymásra helyezett rétegből áll amit végül feketére színeztem. Munkánkat így kell apránként folytatni, amíg meg nem kapjuk a kívánt eredményt. Az autón több mint ötszáz ilyen egymásra helyezett réteg található oldalanként, ez alkotja a végleges grafikát ami a teljes autón több mint ezer réteget jelent!
Tehát az autón nem bemásolt képek találhatók, hanem minden ábra vagy felirat egymásra helyezett és kiszínezett apró alakzatok egésze amit a játék opciójával készítettem. 

Ha elkészült a felirat vagy a logó, akkor azt elmenthetjük sablon csoportként, így a későbbiekben bármilyen típusú autón ismét felhasználhatjuk őket. Az autón ilyen sablon a: Kuruc.info, a Jobbik és a Magyar Gárdás logó, valamint a fej alak, a Nagy-Magyarország és a szebb jövőt felirat.
Van persze saját betűkészlet, de ha valósághű megjelenítést szeretnénk betűnként és pontonként kell felépítenünk az adott feliratot vagy ábrát.

Az autó ezután teljes értékben használható a játék során. Akinek van LIVE hozzáférése az interneten keresztül is játszhat játékosokkal a világ bármely tájáról, az ellenfelek képernyőjén éppen úgy jelenik meg egyedileg dekorált autónk, ahogy a saját gépünkön.
Ezek után nincs más dolgunk mint minél többet játszani izraeli, szlovák, román vagy liberális barátaink ellen!

A design elkészítése nem szükségszerű, enélkül is kitűnően szórakozhatunk az autós szimulátorral. Kiváncsiságból kezdtem a dekorálásba, és végül jobban lekötött mint maga a játék. Remélem sokaknak tetszik, szokatlan és büszke érzés egy ilyen autót viszont látni a képernyőn!

Bilinger
Kuruc.info: eddigi információink szerint nem lehet néhány fájlt kimásolni a játékből, így közkinccsé tenni az autót, hogy más is használhassa. De ha bárkinek tudomása van az ellenkezőjéről, jelezze szerkesztőségünkbe!
 
 

online póker

 
 

Szólj hozzá!

Heti szoftvereladások 02.23.-03.01. Xbox360

2009.03.07. 11:19 méz

Xbox 360:

1. GUITAR HERO III LEGENDS OF ROCK + GITÁR
2. STREET FIGHTER IV     
3. BURNOUT PARADISE THE ULTIMATE BOX
4. FIFA 09     
5. HALO 3     
6. GTA 4
7. MERCENARIES 2: WORLD IN FLAMES
8. PROJECT GOTHAM RACING 4
9. GEARS OF WAR 2
10. CALL OF DUTY - WORLD AT WAR

Szólj hozzá!

Játékszoftver-eladási toplisták (8. hét)

2009.03.03. 12:18 méz

Xbox360

1. GUITAR HERO III LEGENDS OF ROCK + GITÁR BSC
2. FIFA 09 EA
3. GEARS OF WAR 2 Microsoft
4. STREET FIGHTER IV CD Projekt
5. GTA 4 AN-Tec
6. FABLE 2 Microsoft
7. HALO 3 Microsoft
8. PROJECT GOTHAM RACING 4 Microsoft
9. STAR WARS THE FORCE UNLEASHED BSC
10. BURNOUT PARADISE THE ULTIMATE BOX EA

Szólj hozzá!

Az Xbox Live

2009.03.03. 08:58 méz

Letiltottak az Egyesült Államokban egy nőt az Xbox Live szolgáltatásról, miután a profiljában megjelölte, hogy leszbikus. A Microsoft szerint tilos itt megadni bármilyen szexuális orientáltságot, ezért törölték Teresát a Live-ról.

Az Xbox 360 egyre népszerűbb internetes rendszere az Xbox Live, amelyen keresztül játszhatunk másokkal többjátékos módban, demókat, rövid mozikat tölthetünk le, teljes játékokat vásárolhatunk és sok egyéb dolgot tehetünk. Az viszont úgy látszik tilos, hogy valaki a gamertagjében (a játékos profilja, amelyet online mindenki megnézhet) megadja szexuális orientáltságát, ugyanis a Microsoft ezért letilthatja a rendszerről - olvasható a Consumerist.com internetes honlapon.

Teresát sokáig szekálták emiatt játékon belül más játékosok: állandóan molesztálták, vagy fenyegették, hogy ne merészeljen ilyesmit megtenni, mert pórul járhat. A nő azt fontolgatta, hogy a Microsofthoz fordul segítségért, ám mielőtt ezt megtette volna, maga a cég tiltotta le a szolgáltatásról. Miután panasszal fordult a céghez, állítólag azt mondták neki, hogy a szexuális orientációja "sértő" mások számára.

A Consumerist szerint még olyan játékost is letilthatnak, akinek a nevében szerepel egy szexuális orientáltságra vonatkozó kifejezés. Egy Richard Gaywood nevű játékost például pusztán azért tiltottak le a Live-ról, mert a nevében benne van a "gay" ("meleg") szó.

 

1 komment

Xbox360 : Saboteur

2009.03.01. 10:09 méz

A Pandemic Studios (Full Spectrum Warrior, SW: Battlefront, LotR: Conquest) fejlesztői szerint a játékosok GTA-szerű, nyitott játéktérre, óriási szabadságra és számtalan mellékküldetésre számíthatnak a második világháború idején játszódó játékban. Azt megjegyezték, hogy a játékban nem lesz történelmi hadművelet, hanem egy normális férfi egyszerű történetét fogjuk majd látni második világháborús környezettel és az annak megfelelő hangulattal. Medal of Honor-t, Call of Duty-t gyorsan felejtsük is el. Ez a játék nem erről fog szólni!

A főhősünk, Sean éppen üdül a barátaival Párizsban, amikor a hitleri Németország készül megszállni a francia fővárost. Barátait elveszíti, innentől kezdve pedig hősünknek minden a feje tetejére áll.
Küldetéseket a helyi, párizsi polgároktól tudunk majd felvenni, így karakterfejlődésre is számíthatunk. Érdekesség, hogy csatlakozni is tudunk majd a francia ellenállókhoz.

A játéktípusát tekintve egy akciójátékra kell számítani sok-sok lopakodással.
Több felszerelés, különféle öltözékek, köztük természetesen katonai felszerelés is valamint közlekedési járművek állnak majd a játékosok rendelkezésére.
A párizsi életképet pedig az új generációs Unreal motor fogja biztosítani!

Az ígéretes munkát az EA PC-re, PS3-ra és Xbox360-ra adja ki valamikor 2009 harmadik negyedévében. Egyes információk szerint már áprilisban játszhatunk vele.

 

Szólj hozzá!

Arany lett a Halo Wars!

2009.02.23. 23:55 méz

A Microsoft Game Studios és az Ensemble Studios bejelentése szerint, legújabb alkotásuk a Halo Wars megkapta az arany "fokozatot".
Az Xbox 360 exkluzív játék, a trilógia univerzumában játszódik, ugyanazok a fajok, járművek és fegyverek lesznek benne, mint az előző részekben.

A Halo Wars kétféle verzióban lesz elérhető, mégpedig egy "sima" és egy gyűjtői kiadás, melyben különféle extrákat lelhetünk fel, pl.: a Halo 3 Mythic térképcsomagot.

Szólj hozzá!

Heti megjelenés: XBOX-360

2009.02.23. 23:43 méz

Drakensang: The Dark Eye
A játék már 2008-ban kapható volt Németországban. Azóta már az Év játéka díját is bezsebelte otthonában. A játékmenet tekintetében több karaktert is irányíthatunk, már akik csatlakoznak hozzánk. A német szerepjátékok legszebb hagyományait felvonultató játéka. Az RPG végre már kapható lesz angol verzióban is.

2009. február 24
ShellShock 2: Blood Trails
Nem túl sikeres horror-FPS a Rebelliontól, melyben vietnámi zombik elöl kell meneküljünk. Több szót nem is fűznék hozzá.

2009. február 24
Tom Clancy's EndWar
A holnap megjelenő RTS játék különlegessége a hangvezérlés lesz. Mindenképpen ajánlatos kipróbálni headsettel. A program tutoriál része majd felkészíti a játékos társadalmat a megfelelő VOICE-KOMM elsajátítására. Az egeret és a billentyűzetet mellőzük!
Good luck, Commander!

Szólj hozzá!

Ultrahalk Xbox, ha zavar a zaj játék közben...

2009.02.23. 18:01 méz

A Microsoft fejlesztette Xbox 360 már sok kritikát kapott tulajdonosaitól, amik a túlságosan hangos és forró működésre irányultak. Szerencsére a gyártástechnológia fejlődésével Redmond képes volt jelentős eredményeket felmutatni ebben a kérdésben: az új konzolok már jóval halkabban működnek, és alacsonyabbra szorított fogyasztásuknak köszönhetően kevésbé melegednek.

Van azonban, akinek még ez sem elég. Akit a játék közben még a legkisebb ventilátorzaj is zavar, annak nyújt megoldást a QuietPC.com múlt héten bemutatott fejlesztése. Az Ultra-Quiet Xbox 360 masinák tulajdonképpen az eredeti konzol „lelkét” hordozzák egy teljesen más burkolatban. A cég ugyanis arra szakosodott, hogy a boltban kapható játékgépeket kibelezi, majd a belső alkatrészeket egy új, sokkal kevésbé zajos házban összeszereli. Eközben olyan speciális módosításokat alkalmaz, mint az antivibrációs ventilátor-felfüggesztések, az optikai meghajtó rázkódáselnyelő burkolatba való helyezése, illetve a Scythe magasminőségű, aktív hűtésének alkalmazása, amely a hétköznapi ventilátoroknál jóval halkabban képes üzemelni, ugyanakkora hűtési teljesítmény mellett.

Igaz, a módosításoknak két hátránya is van. Egyrészt a Lian Li házak nagyobbak, mint az Xbox gyári dobozai (a jobb hűtésnek köszönhetően viszont kevésbé is melegednek). Másrészt a moddolt készülékre nem jár a Microsoft garanciája - az ugyanis azonnal érvénytelenné válik a ház „buherálását” követően. Ugyanakkor a QuietPC.com saját maga 360 napos garanciát vállal az általa forgalomba hozott masinákban levő hardverelemekre.

Az európai országokban kapható kiszerelés mindazonáltal egyáltalán nem olcsó. A boltban kapható Xboxok árát 220-230 euróval (a mai, gyenge forint esetén kb. 60-70 ezer forinttal) dobja meg. Vagyis akár dupla annyit is kifizethetünk egy belépőszintű modellért, mintha a „mezei” változatot vásárolnánk meg a boltban. Valamivel csökkenteni lehet a költségeket, ha csak az átépítőkészletet vásároljuk meg a QuietXbox.com oldalról, ekkor viszont a garancia teljes elvesztését kockáztatjuk

2 komment

Késelés egy Xbox360-ért: életfogytiglant kapott a tizenéves

2009.02.22. 13:21 méz

Életfogytiglanra ítéltek pénteken Manchesterben egy tizenévest, aki tavaly augusztusban leszúrta társát egy számítógépes játék körüli vita során.
   

Xbox

A 16 éves Shane Boyd egy manchesteri partin került szóváltásba a vele egyidős asztalostanonc Conor Blackkel, akit egy Xbox játékkonzol állítólagos ellopásával vádolt. Boyd mindjárt akkor belekötött Blackbe, amikor az barátaival megérkezett. Kicsalta őt a buliról, a fejéhez vágott egy sörös dobozt, majd egy konyhakéssel hátba szúrta áldozatát, amikor az megpróbált elmenekülni. A fiúnak sikerült még kijönnie a házból, de nem sokkal később összeesett és a kórházba szállítás közben meghalt. A gyilkos visszament a partira, azzal hencegett a többieknek, hogy "ő a legjobb" és azzal fenyegetőzött, hogy megöli azt, aki fel meri jelenteni.
   

A bíró döntése értelmében Boydnak legalább 11 évet kell börtönben töltenie, az angol-wales-i bűntetőjog alapján akkor vehető majd fontolóra a szabadlábra helyezése. Nagy-Britanniában tavaly óta erősen elharapózott az utcai erőszak, elsősorban tizenévesek között. Csak most csütörtökön két fiatalt késeltek halálra Londonban.

1 komment

Elindult a VIG blog-xbox360

2009.02.20. 13:04 méz

A Microsoft mai bejelentésével elindult a hazai Xbox360 játékosok között meghirdetett VIG (Very Important Gamer) pályázat nyertesei által készített közösségi site, az xbox.hu/blog címen.
 

A VIG program célja, hogy az Xbox360 világában legjártasabb játékosok megoszthassák gondolataikat a szélesebb játékos közönséggel is. Ezért a Microsoft biztosított számukra egy blogfelületet, ahol megírhatják véleményüket a legújabb játékokról, beszámolóikat a rendezvényekről és, hogy lehetőség szerint tanácsot adhassanak, bármilyen az Xbox360 konzollal kapcsolatos kérdésben.

A programban 5+1 játékos vesz részt. A +1, azaz a tiszteletbeli tag Cseh László, napjaink legeredményesebb úszótehetsége. Róla kevesen tudják, hogy kevés szabdidejében leginkább az Xbox360 segíti az aktív pihenésben. Laci nemcsak eredményes úszó, de profi játékos is, aki, ha ideje engedi, az xbox.hu/blog oldalon el fogja mondani a véleményét a legújabb játékokról.

Az oldalon megtalálható lesz számos további érdekes és fontos információ, gyakorlatilag minden, ami az Xbox360 tulajdonosok érdeklődésére számot tarthat. További érdekesség, hogy a tervek szerint a magyarországi Microsoft Xbox360 csapatának munkatársai is blogolni fognak így az xbox.hu/blog-on kialakulhat egy kötetlen párbeszéd a szakemberek és a konzol rajongói között.

Nyereményjátékokkal és további meglepetésekkel is várjuk az összes Xbox360 rajongót!

Szólj hozzá!

Letöltési rekordot döntött a Halo Wars

2009.02.16. 13:47 méz

Kétmillió Xbox Live felhasználó töltötte le a Halo Wars demóját, ezzel megdöntve minden letöltési rekordot. A számítógépes játék február ötödikén megjelent próbaverziója már aznap megdöntötte az első napos letöltéseket.

A teljes verzió március elején kerül a boltokba és általában véve pozitív kritikákat kapott olyan újságoknál, amelyek már kaptak tesztpéldányt: az Official Xbox Magazine rendkívül erős 90 százalékot adott rá, a szigorúságáról híres Edge Magazine UK 7/10-et.

Szólj hozzá!

Az év játéka: A GTA IV

2009.02.14. 14:13 méz

Az év játéka díjjal jutalmazta a Rockstar Games Grand Theft Auto (GTA) IV című játékát a szórakoztatás kereskedelmi érdekeltjeit tömörítő Entertainment Merchants Association (EMA).
A Rockstar Games híres autótolvajos játéksorozatának mind üzleti, mind kritikai szempontból ez a legsikeresebb része, hiszen a Grand Theft Auto IV már piacra kerülése első hetében minden idők legjobban eladott termékeként vonult be a játéktörténelembe és az eladási számok azóta csak sokszorozódtak. A szakmai kritika is egyöntetű sikerként könyvelte el a játékot - olvasható a www.gamespot.com honlapon.

A non-profit nemzetközi kereskedelmi szervezet az év akció-kalandjátéka díjat is a GTA-nek ítélte.

A díjak mennyisége tekintetében pusztán a Nintendo Wii Fit nevű terméke volt sikeresebb, hiszen korábban hárommal elismeréssel is gazdagodott: az év leginnovatívabb játéka, az év Wii játéka, és az év "casual" (alkalmi szintű játékos) díja.

Az Activision Call of Duty: World at War című belső nézetes lövöldözős játéka pedig az év PlayStaion 3 játéka, Xbox 360-as játéka, a katonai/lövöldözős játéka címet nyerte el.
GTA IV mural at Hotel Figueroa by Rappzula.

Szólj hozzá!

Hamarosan jön az első Call of Duty map pack

2009.02.12. 10:56 méz

A Treyarch elárult néhány részletet a Call of Duty: World at War első térkép add-on-járól. Az apró kiegészítő márciusban érkezik majd az X-box 360-ra. A csomagban 3 új multiplayer térkép lesz és 1 extra pálya, melyen co-op-ba pusztíthatjuk a náci zombikat...

A hivatalos leírás az új tartalomról:

Nightfire:
A Nightfire-ben a játékosok a háború dúlta Berlin utcáit vehetik birtokba, ahol a lángokban álló város kiszolgáltatja az ellenséget...

Station:
A Station egy lebombázott földalatti megállót tár elénk, mely hemzseg a titkos átjáróktól és lerombolt metrókocsiktól.

Knee Deep:
Ez a pálya Peleliu szigetén helyezkedik el egy csendes kis faluban, mely mint kiderült, egy Japán parancsnokságot rejt.

Verrückt(Zombie Asylum):
A játékosok kedvence, a 4 játékos Co-op Náci Zombi Bónusz mód visszatér egy újabb pályával, a "Verrückt"-el. Az elképesztő új térképen, a Zombi diliházban számíthatunk új fegyverekre és új perk-ekre a Perks-a-Cola gépeknek köszönhetően. Ezen kívül lesz elektrosokk védelem és természetesen végeláthatatlan zombi seregek.

Remekül hangzik, reméljük senki nem kap majd sokkot a zombiktól. Ha mégis, akkor gondoljon csak a "Land of the Dead" című remekmű rövid befejező monológjára: "Ők is csak egy helyet keresnek...". (Arrrgh!!!)

Szólj hozzá!

Májusban jön a Bionic Commando

2009.02.07. 17:40 méz

Már jó régóta "jön", de a Capcom végre előállt egy megközelítőleg pontos dátummal, amikor is 3D-ben újjászületik az oly sokakban nosztalgikus érzéseket keltő Bionic Commando Megjelenés tehát májusban PS3-on, Xbox 360-on és PC-n.

"Újraalkotva a legújabb generációs hardverekre, 20 év után visszatér a játékosokhoz a Bionic Commando, és újra megmutatja milyen a tökéletes ember-gép fúzió." - hallhattuk a Capcomtól.Megint bebújhatunk hát Nathan Spencer ügynök bőrébe, akinek még mindig jó szolgálatot tesz bionikus keze, sőt talán még jobban használható, mint valaha.

"Mind a bionikus kéz, mind a lengő mechanikája visszatér a játékban. Tovább is lettek fejlesztve, minek köszönhetően pusztító távolsági támadásokra is alkalmassá teszik Spencert. Gyorsan mozoghat a játék változatos színhelyei közt, és kreatívan használhatja a kezet ellenfelei eliminálásához. Így például hozzájuk vághat egy autót, vagy a levegőbe repítheti őket egy jól irányzott balhoroggal. Akár pajzsként is használhatja "törékeny kis emberi ellenlábasait", vagy a levegőbe dobva papírsárkánynak is remekül megfelelnek..."

Van humorérzékük a készítőknek, az már biztos. Jó lesz újra látni a képernyőn a Bionic Commandot.

Szólj hozzá!

Xbox 360-osok adatai veszélyben

2009.02.07. 17:36 méz

Az internetes bűnözők már az Xbox 360 játékosokat sem kímélik! Egy-két hónapja számos felhasználó adatait szerezték meg különböző piszkos trükkökkel...

Ezek a ravasz és sunyi kis crackerek az egyszerű átveréstől a jelszólopó vírusokig mindenféle módszert felhasználnak -- mesélték az ESET magyarországi képviseletét ellátó Sicontact Kft. szakemberei.

A bűnözőknek leginkább játékospontjainkra, hitelkártya adatainkra és az Xbox Live internetes rendszeren keresztül megvásárolt játékainkra fáj a foguk. A csalók azzal próbálnak trükközni, hogy Microsoft-pontokat ígérve elkérik tőlünk a játékosok felhasználónevét és jelszavát. Aki esetleg nem ismerné: e pénzért megvásárolható Microsoft-pontokért különböző kiegészítő tartalmakat vásárolhatunk az Xbox Live-on keresztül.

Azzal, hogy az internetes bűnözők megszerzik a belépési adatainkat, hozzáférhetnek a személyes- és hitelkártya adatokhoz, eldőzsölhetik Microsoft-pontjainkat, vagy még arra is vetemedhetnek, hogy ellopják a nehezen összeszedett presztízspontjainkat (más néven: gamerscore-unkat) is.
 

A csalók az ingyenes pontok ígérgetése mellett „adathalász” weboldalakat ajánlgatnak az egyszeri, gyanútlan felhasználónak. Ezek az üzenetek sokszor játék közben, maguktól a játéktársaktól érkeznek, miközben éppen a Fable II-t tolod a legnagyobb nyugalomban.
 

Ráadásul a YouTube nevű internetes videomegosztó szolgáltatón keresztül is számos hamis útmutatót találhatunk. Az egyik ilyen film keltette fel az ESET NOD32 vírusirtót forgalmazó Sicontact Kft. munkatársainak figyelmét is. "A videó egy úgynevezett Free Microsoft Points Generator alkalmazás letöltésére buzdítja a felhasználókat. Ez azonban nem ad ingyenes pontokat, viszont egy vírust telepít a számítógépre" -- figyelmeztet Kiss Zoltán számítógépes biztonsági szakember.
 
Az ESET több százezer magyar felhasználó adatai alapján összeállított vírusstatisztikája szerint a játékosok belépési adataira vadászó, az adathalász programok közé sorolható Win32/PSW.OnLineGames kártevőcsalád már bekerült az aktuális TOP 10-es lista tagjai közé. Ez a kártevő billentyűleütés-naplózót (keylogger) telepít a számítógépre, így lopja el a felhasználó adatait.

Mit tehetünk tehát az ilyen támadások ellen? A technikai jellegűekkel szemben természetesen a legegyszerűbb egy korrekt vírusirtó használata -- legalábbis ami a PC-t illeti. Amikor pedig egy "jóakaró" felhasználó bekopogtat, miközben Xboxon a kedvenc stuffodat tolod, hogy "Hé te, nem akarsz ingyé' Microsoft-pontokat?", akkor inkább azonnal tiltsuk le és folytassuk a játékot...

 

Szólj hozzá!

Battlefield: Bad Company 2

2009.02.07. 10:00 méz

Az Electronic Arts DICE stúdiója bejelentette a Battlefield: Bad Company 2 játékot, mely a hasonló című, tavaly megjelent szoftver folytatása. A Bad Company katonái ezúttal ismét az akció sűrűjében találják magukat, ahol a rendelkezésükre álló összes fegyvert és járművet fel kell használniuk a túlélés érdekében. A játékban a ´B´ század havas hegycsúcsokon, sűrű dzsungeleken és poros falvakon küzdi keresztül magát. A halálos fegyverek gazdag arzenáljával és járművek, széles választékával felvértezett egység kész bármit felrobbantani, szétlőni, lerombolni, eltörölni és teljesen elpusztítani, ami az útjában áll. A lényeg a totális rombolás, a DICE új generációs Frostbite motorjára alapulóan, online és offline egyaránt. A játék Xbox 360-ra PS3-ra és PC-re jelenik meg idén télen.

Ugyanezzel a Frostbite motorral készül a Battlefield 1943, mely a második világháborúba repíti vissza a játékosokat. A játék sok-sok órányi 24-fős akciót kínál három klasszikus trópusi helyszínen; a Wake-szigeten, Guadalcanalnál és Iwo Jimán. A DICE ismét megeleveníti a gyalogos és járművel vívott online küzdelem élményét a Battlefield 1943 csatáiban, ahol kegyetlen légi harcokat és intenzív lövészárok-háborút vívhatnak a játékosok.

Szólj hozzá!

Indiana Jones Game Trailer 2009

2009.02.06. 16:53 méz

A Indiana Jones and the Staff of Kings névre keresztelt játék most már egészen biztosan megjelenik majd. Jó hír ez, hiszen nemrégiben még kérdéses volt, hogy egyáltalán elkészül valaha. Az azonban már cseppet sem olyan örömteli tény, hogy sem PC-re sem pedig a „nagy” konzolokra nincsen betervezve a játék. A megjelölt platformok a következők: Wii, Ds, PSP és PS2, a megjelenésre pedig még tavasszal számíthatunk. Főhősünk ezúttal Mózes botja után kutat, játékmenetben természetesen a jó öreg ugrálós-ügyességi kihívásokra kell majd számítanunk. Wii-re kooperatív játékmódot is ígérnek a fejlesztők, de a többi platform sem marad multiplayer móka nélkül.

Szólj hozzá!

Grand Theft Auto IV

2009.02.03. 16:59 méz

Bizonyára sokan már most tűkön ülnek a GTA IV megjelenését várva, főleg az első videót látván... Hetek óta ment a találgatás, hogy vajon melyik várost fogják feldolgozni a GTA IV-ben; a legnagyobb eséllyel London pályázott, de végül New York-i alapokat kapunk Liberty City fedőnéven... Bizony, visszatér a legendás környezet, csak rá se fogunk ismerni az ámulattól, hisz' teljesen új alapokra helyezik a cuccot a friss RAGE motorral. A nagytakarítás teljes, így az animációk sem maradhatnak a régi sablonnal, és itt is egy külön alrendszer dolgozik, amely "Euphoria Motion Synthesis" névre hallgat. Érdekességképp megemlítem, hogy igazi reklámplakátokat is viszontláthatunk majd a játékban, sőt a megjelenés után sem fogunk unatkozni, hisz több óriás kiegészítőt is emlegettek a Rockstar háza táján...

Az eddigi, összes infó a Grand Theft Auto IV-ről tömören:

 • Új grafikai motor (RAGE engine).
 • Új animációs motor (euphoria Motion Synthesis engine).
 • Igazi reklámplakátok lesznek a játékban.
   
 • Lesznek a régebbi GTA epizódokból ismert karakterek.
   
 • 150-nél többen dolgoznak a játékon.
   
 • Lesz több órás kiegészítő az alapjátékhoz.

Szólj hozzá!

Lejárt a régi Xbox 360-ok garanciája

2009.02.03. 16:53 méz

Február másodikától kezdve már nem jár garancia azokért az Xbox 360-akért, amelyek még a legelső szériából jöttek ki, tehát lejárt a három éves garancia.

A garancia eredetileg tavaly szeptemberig tartott, ám a rengeteg RROD-os ügy miatt a Microsoft úgy döntött, hogy meghosszabbítja a garanciát. Ennek azonban február 2-a, tehát tegnap óta vége: aki a legelső hónapokban rohant lelkesen Xbox 360-at venni és most romlott el a gépe, az vagy méregdrágán megjavíttatja, vagy vehet egy teljesen újat.

Vicces adalék, hogy míg az USA-ban egy új Xbox 360 199 dollárba kerül, addig a javítási költség 119 dollárt is kóstálhat, bár ha a vásárló az online vevőszolgálaton keresztül lép kapcsolatba a céggel, akkor 20 dollárt megspórolhat.

A hír egyébként a Destructoid honlapján olvasható, és a portál feltette a kérdést, hogy eddig hány Xbox 360 ment tönkre az olvasóinak, amelyre az egyikük ezt válaszolta: tizenegy... Nektek amúgy hány masina adta be a kulcsot, illetve hányan vagytok azok közül, akiknek semmi baja sem volt soha az Xbox 360-jával?

Szólj hozzá!

Februárban megjelenő játékok:

2009.02.03. 00:25 méz

Xbox360
3 on 3 NHL Arcade - 2009 február 4
F.E.A.R. 2: Project Origin - 2009 február 10
Onechanbara: Bikini Samurai Squad - 2009 február 10
Sonic's Ultimate Genesis Collection - 2009 február 10
X-Blades - 2009 február 10
Street Fighter IV - 2009 február 17
RACE Pro - 2009 február 17
Grand Theft Auto IV: The Lost and Damned - 2009 február 17
The Godfather II - 2009 február 24
Star Ocean: The Last Hope - 2009 február 24
Shellshock 2: Blood Trails - 2009 február 24
Stoked - 2009 február 24
50 Cent: Blood on the Sand - 2009 február 24
Puzzle Quest: Galactrix - 2009 február 24
CellFactor: Psychokinetic Wars - 2009 február
Flock - 2009 február

Szólj hozzá!

Quantum Of Solace: Japánban a Square Enix küldi bevetésre a 007-est

2009.02.02. 18:05 méz

Ősi, megszokott jelenség, hogy hónapokig várunk sokszor, egy-egy japán csodajátékra, de ezzel a kellemetlen érzéssel ők is szembesülhetnek időnként, amikor nyugati sikercímekre pályáznak, ráadásul olyanokra, amelyek már hónapok óta megvásárolhatók a többi régióban. James Bond legújabb kalandja, a Quantum Of Solace tavaly ősszel debütált Amerikában és Európában, Japánban viszont majd csak március közepétől lesz hozzáférhető.

Hírértékű az a fejlemény, mely szerint a Treyarch játékadaptációját az Activision helyett a helyi illetőségű Square Enix fogja a piacra segíteni, más szóval, a világszerte népszerű szerepjáték gyáros vállalta magára a nipponi kiadó szerepét.

A Quantum Of Solace, március 26.-án jelenik meg a sushi őshazájában, szimultán az összes érinetett platformon, így PlayStation 2-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on és persze Nintendo Wii-n. Árbeli különbségek tapasztalhatók...

A HD konzolos verziók drágábbak lesznek, értük 8190 Yen-t kérnek majd el a kasszáknál, míg a veterán PléjStáció és a nagy N pénznyomdájának kivetülései 7140 Yen-re lesznek beárazva. Dzsémsz Bond tehát menni Japán.

Szólj hozzá!

Ismertető

2009.01.28. 14:49 méz

Termék specifikáció

Termék specifikáció:
Hardver, szoftver és szolgáltatások  
A hatékony hardver, szoftver és szolgáltatások ötvözésével az Xbox 360 teljesen körülveszi Önt a kiterjedt, drámai és életszerű játékélményben, ahol a lehetőségek korlátlanok, és a képzelet nem ismer határokat.  
 
Kifinomult formatervezés  
A forma és a funkció ötvözésével az Xbox 360 kifinomult külsőben rejt erőteljes technológiát.  
 
Xbox Játékkalauz  
Az Xbox Játékkalauz szórakoztatóközponton keresztül azonnal csatlakozhat játékaihoz, barátaihoz, zenéihez, filmjeihez és letölthető tartalmakhoz.  
 
A fénygyűrű és az Xbox kalauz gomb  
A vezeték nélküli és a vezetékes vezérlőkön is megtalálható Xbox kalauz gombbal átveheti a játékélmény feletti irányítást. Az Xbox kalauz gomb nem csupán az Xbox Játékkalauz és az Xbox Rendszerkalauz megjelenítésére, hanem a konzol távolról történő be- és kikapcsolására is szolgál.  
 
Játékok  
Az Xbox 360 újraértelmezi a játékok megjelenését, hangját, élményét és játszhatóságát, így minden eddiginél jobban magával ragadja Önt. Az élénk karakterek mély érzelmekkel váltanak ki még drámaibb reakciókat, így olyan élményben lehet része, mint még soha. Valamennyi Xbox 360-játékot 720p és 1080i felbontásban, 16:9 képaránnyal és élsimítással is élvezheti, gördülékeny, filmszerű grafikával és többcsatornás térbeli hangzással.  
 
Digitális szórakozás  
Hozzon ki még többet zenéiből, fényképeiből, filmjeiből és TV-készülékéből. Progresszív pásztázású DVD-filmeket nézhet külön kiegészítők nélkül. A zenei CD-k tartalmát az Xbox 360 merevlemezére másolhatja, és megmutathatja legújabb digitális fényképeit a barátainak. Csak csatlakoztatnia kell, és az Xbox 360 azonnal továbbítja MP3-lejátszóján, digitális fényképezőgépén vagy bármely Microsoft® Windows® XP rendszerű számítógépén található digitális multimédiás adatait.  
 
Műszaki adatok  
 
IBM PowerPC alapú CPU  
- 3 db 3.2 GHz-en működő mag  
- 2 szál/mag; 6 szálas feladat-végrehalytó  
- 1 VMX-128 vector egység magonként; összesen 3db  
- 128 VMX-128 register szálanként  
- 1 MB L2 gyorsítótár  
 
CPU Matematikai sebesség  
- 9 billió pont kiszámítása másodpercenként  
 
ATI grafikus processzor  
- FSB 500 MHz  
- 10 MB beágyazott DRAM  
- 48 utas párhuzamos lebegőpontos dinamikusan ütemezett shader pipeline  
- Egységes (univerzális) shader architectura  
 
Polygon teljesítmény  
- 500 million háromszög másodpercenként  
 
Képpont kitöltési teljesítmény (Pixel fill rate)  
- 16 gigasamples/sec fillrate 4X MSAA-val  
 
Shader teljesítmény  
- 48 billió shader művelet másodpercenként  
 
Memória  
- 512 MB G-DDR3 RAM  
- 700 MHz DDR sebesség  
- Egységes memória architektúra  
 
Memória sávszélesség  
- 22.4 GB/s sávszélesség a buszon  
- 256 GB/s sávszélesség az EDRAM-ban  
- 21.6 GB/s az FSB-n  
 
A rendszer teljes lebegőpontos számítási teljesítménye  
- 1 TerraFLOP  
 
Háttértár  
- 20 GB cserélhető merevlemez  
- 12X duppla rétegű DVD-ROM  
 
I/O  
- max 4 db vezetéknélküli játékvezérlő támogatása  
- 3 db USB 2.0 port  
- 2 db memória egység slot  
 
Internetre optimalizálva  
- Az Xbox Live szoftverrel egyedivé varázsolható konzol, játékos profil, chat-elés másokkal, videó nézés, zene hallgatás  
- RJ-45 Ethernet Port integrálva  
- Wi-Fi 802.11 A, B és G támogatás  
- Videókamera fogadása  
 
Digitális Média támogatás  
- DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD, MP3 CD, JPEG Photo CD  
- Hordozható zenelejátszó, digitális kamera, Windows XP-s PC jelfolyam támogatása  
- Felvétel készítés az Xbox 360 merevlemezére  
- Egyedi lejátszási lista készítése akár játékonként  
- Windows Media Center kiterjesztés  
- Interaktív, teljes képernyős 3D-s látvány  
 

Processzor:
IBM PowerPC

Termékcsalád:
Játék konzol

Gyártó:
Microsoft

1 komment

A legfrissebbek:

2009.01.27. 15:18 méz

The Lord Of The Rings Conquest     (PAL)
Bolt - Volt   (PAL)

Szólj hozzá!