HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Májusban jön a Bionic Commando

2009.02.07. 17:40 méz

Már jó régóta "jön", de a Capcom végre előállt egy megközelítőleg pontos dátummal, amikor is 3D-ben újjászületik az oly sokakban nosztalgikus érzéseket keltő Bionic Commando Megjelenés tehát májusban PS3-on, Xbox 360-on és PC-n.

"Újraalkotva a legújabb generációs hardverekre, 20 év után visszatér a játékosokhoz a Bionic Commando, és újra megmutatja milyen a tökéletes ember-gép fúzió." - hallhattuk a Capcomtól.



Megint bebújhatunk hát Nathan Spencer ügynök bőrébe, akinek még mindig jó szolgálatot tesz bionikus keze, sőt talán még jobban használható, mint valaha.

"Mind a bionikus kéz, mind a lengő mechanikája visszatér a játékban. Tovább is lettek fejlesztve, minek köszönhetően pusztító távolsági támadásokra is alkalmassá teszik Spencert. Gyorsan mozoghat a játék változatos színhelyei közt, és kreatívan használhatja a kezet ellenfelei eliminálásához. Így például hozzájuk vághat egy autót, vagy a levegőbe repítheti őket egy jól irányzott balhoroggal. Akár pajzsként is használhatja "törékeny kis emberi ellenlábasait", vagy a levegőbe dobva papírsárkánynak is remekül megfelelnek..."

Van humorérzékük a készítőknek, az már biztos. Jó lesz újra látni a képernyőn a Bionic Commandot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr29928716

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása