HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Késelés egy Xbox360-ért: életfogytiglant kapott a tizenéves

2009.02.22. 13:21 méz

Életfogytiglanra ítéltek pénteken Manchesterben egy tizenévest, aki tavaly augusztusban leszúrta társát egy számítógépes játék körüli vita során.
   

Xbox

A 16 éves Shane Boyd egy manchesteri partin került szóváltásba a vele egyidős asztalostanonc Conor Blackkel, akit egy Xbox játékkonzol állítólagos ellopásával vádolt. Boyd mindjárt akkor belekötött Blackbe, amikor az barátaival megérkezett. Kicsalta őt a buliról, a fejéhez vágott egy sörös dobozt, majd egy konyhakéssel hátba szúrta áldozatát, amikor az megpróbált elmenekülni. A fiúnak sikerült még kijönnie a házból, de nem sokkal később összeesett és a kórházba szállítás közben meghalt. A gyilkos visszament a partira, azzal hencegett a többieknek, hogy "ő a legjobb" és azzal fenyegetőzött, hogy megöli azt, aki fel meri jelenteni.
   

A bíró döntése értelmében Boydnak legalább 11 évet kell börtönben töltenie, az angol-wales-i bűntetőjog alapján akkor vehető majd fontolóra a szabadlábra helyezése. Nagy-Britanniában tavaly óta erősen elharapózott az utcai erőszak, elsősorban tizenévesek között. Csak most csütörtökön két fiatalt késeltek halálra Londonban.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr99958284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

MMORPG 2010.07.19. 04:47:40

nah ez azért mocskos durva ám
süti beállítások módosítása