HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

1 millió látogató az oldaladra ingyen!

2011.05.25. 09:18 méz

Szeretnél 1millió látogatót a weboldaladra ingyen?

Nyisd meg az oldalt a linkre kattintva:

http://www.fwebtraffic.com/?rid=1306316


Az oldal közepén találsz egy táblázatot, amiben 6 db link van felsorolva. Nyisd meg a linkeket. Hamarosan egy kódot kapsz, amit másolj vissza az oldal megfelelő rublikájába. Amikor mind a 6 igazoló kód a helyén van, töltsd ki a kódok alatti regisztrációs űrlapot.
Ezután kapni fogsz egy igazoló e-mailt. A benne található linkre kattintva igazold vissza, hogy Te regisztráltál. Ez után egy újabb e-mailben elküldik részedre a felhasználódat jelölő számot. Ezzel és a megadott jelszavaddal tudsz belépni az oldalra.
A marketing-tools kapcsoló alatt megtalálod az oldal hirdetésének lehetőségeit. Válassz kedvedre a linkekből és helyezd el az oldaladon, olyan helyen, ahol biztosan sokan fognak kattintani rá. 10 nálad regisztrált felhasználó után, soha nem látott látogató áradat fog az oldaladon megfordulni.

 


Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr582930754

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása