HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Resident Evil 5 - terítéken a történet

2009.01.24. 15:48 méz

Nem sokkal az Umbrella Corporation összeomlása után, a vállalat biofegyverei terroristák kezébe kerültek, aminek hála beköszöntött a bioterrorizmus hajnala, felborítva ezzel a gyengébb országok stabilitását. Nem kellett sok, hogy az emberek úgy véljék, elkerülhetetlen még egy Racoon City-ben történt incidenshez hasonló. Ezek hatására megalakult a Bio-terrorism Security Assessment Alliance nevezetű szervezet, hogy megakadályozza a biofegyverek további elterjedését - a csoport tagjai Chris Redfield és Sheva Alomar is. A történet során felbukkan még Sherry Birkin és Albert Wesker, az örökös főgonosz is.

Takeuchi szerint a történet szorosan a vírus eredetére fog koncentrálni, így a Las Plagas-féle parazitákon kívül feltehetőleg a régi T-vírussal is találkozhatunk majd a játékban, s a megszokott lassabb zombikkal is. A játék Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra jelenik meg március 13-án.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr59899788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása