HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Friss helyzetjelentés a Ubisofttól

2009.01.24. 15:05 méz

Mégsem jelenik meg márciusban az I Am Alive, karácsonykor jöhet az Assassin's Creed 2 és az új Splinter Cell, a Prince of Persia eladásai pedig alulmúlták a várakozásokat.

Sejthető volt, hogy tévedés lesz: az I Am Alive márciusi érkezéséről szóló bejelentést korrigálták, a játék várhatóan a következő üzleti év során jelenik meg, feltehetőleg még 2010. márciusa előtt - az okosok szerint a Ubisoft a karácsonyi szezont fogja megkörnyékezni új játékával. Szintén ekkorra ígéri a cég a Splinter Cell: Conviction, az Assassin's Creed 2 és az új Ghost Recon játék megjelenését, továbbá új projektek várhatók a James Cameron's Avatar, az Arthur and the Minimoys és a TMNT márkanevek felhasználásával. A World in Conflict: Soviet Assault pedig már idén márciusban megjelenhet, köszönhetően annak, hogy a cég felvásárolta a fejlesztőket - így egy nagyszerű csapatot és egy kiváló játékot mentettek meg.

A válság ellenére egyébként a Ubisoft jobban zárta a harmadik negyedévet és az első kilenc hónapot az idei üzleti évben, mint tavaly: előbbi esetében 12,9, míg az utóbbiéban 19,8 százalékos emelkedést tapasztaltak a cégnél, ami 508, illetve 852 millió eurós bevételt jelentett. A legsikeresebb címek közé a Far Cry 2 és a Rayman: Raving Rabbids TV Party tartoztak, míg a Prince of Persia eladásai alulmúlták a várakozásokat.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr70899725

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása