HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Hamarosan jön az első Call of Duty map pack

2009.02.12. 10:56 méz

A Treyarch elárult néhány részletet a Call of Duty: World at War első térkép add-on-járól. Az apró kiegészítő márciusban érkezik majd az X-box 360-ra. A csomagban 3 új multiplayer térkép lesz és 1 extra pálya, melyen co-op-ba pusztíthatjuk a náci zombikat...

A hivatalos leírás az új tartalomról:

Nightfire:
A Nightfire-ben a játékosok a háború dúlta Berlin utcáit vehetik birtokba, ahol a lángokban álló város kiszolgáltatja az ellenséget...

Station:
A Station egy lebombázott földalatti megállót tár elénk, mely hemzseg a titkos átjáróktól és lerombolt metrókocsiktól.

Knee Deep:
Ez a pálya Peleliu szigetén helyezkedik el egy csendes kis faluban, mely mint kiderült, egy Japán parancsnokságot rejt.

Verrückt(Zombie Asylum):
A játékosok kedvence, a 4 játékos Co-op Náci Zombi Bónusz mód visszatér egy újabb pályával, a "Verrückt"-el. Az elképesztő új térképen, a Zombi diliházban számíthatunk új fegyverekre és új perk-ekre a Perks-a-Cola gépeknek köszönhetően. Ezen kívül lesz elektrosokk védelem és természetesen végeláthatatlan zombi seregek.

Remekül hangzik, reméljük senki nem kap majd sokkot a zombiktól. Ha mégis, akkor gondoljon csak a "Land of the Dead" című remekmű rövid befejező monológjára: "Ők is csak egy helyet keresnek...". (Arrrgh!!!)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr25938606

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása