HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Lejárt a régi Xbox 360-ok garanciája

2009.02.03. 16:53 méz

Február másodikától kezdve már nem jár garancia azokért az Xbox 360-akért, amelyek még a legelső szériából jöttek ki, tehát lejárt a három éves garancia.

A garancia eredetileg tavaly szeptemberig tartott, ám a rengeteg RROD-os ügy miatt a Microsoft úgy döntött, hogy meghosszabbítja a garanciát. Ennek azonban február 2-a, tehát tegnap óta vége: aki a legelső hónapokban rohant lelkesen Xbox 360-at venni és most romlott el a gépe, az vagy méregdrágán megjavíttatja, vagy vehet egy teljesen újat.

Vicces adalék, hogy míg az USA-ban egy új Xbox 360 199 dollárba kerül, addig a javítási költség 119 dollárt is kóstálhat, bár ha a vásárló az online vevőszolgálaton keresztül lép kapcsolatba a céggel, akkor 20 dollárt megspórolhat.

A hír egyébként a Destructoid honlapján olvasható, és a portál feltette a kérdést, hogy eddig hány Xbox 360 ment tönkre az olvasóinak, amelyre az egyikük ezt válaszolta: tizenegy... Nektek amúgy hány masina adta be a kulcsot, illetve hányan vagytok azok közül, akiknek semmi baja sem volt soha az Xbox 360-jával?

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr14920539

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása