HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Elindult a VIG blog-xbox360

2009.02.20. 13:04 méz

A Microsoft mai bejelentésével elindult a hazai Xbox360 játékosok között meghirdetett VIG (Very Important Gamer) pályázat nyertesei által készített közösségi site, az xbox.hu/blog címen.
 

A VIG program célja, hogy az Xbox360 világában legjártasabb játékosok megoszthassák gondolataikat a szélesebb játékos közönséggel is. Ezért a Microsoft biztosított számukra egy blogfelületet, ahol megírhatják véleményüket a legújabb játékokról, beszámolóikat a rendezvényekről és, hogy lehetőség szerint tanácsot adhassanak, bármilyen az Xbox360 konzollal kapcsolatos kérdésben.

A programban 5+1 játékos vesz részt. A +1, azaz a tiszteletbeli tag Cseh László, napjaink legeredményesebb úszótehetsége. Róla kevesen tudják, hogy kevés szabdidejében leginkább az Xbox360 segíti az aktív pihenésben. Laci nemcsak eredményes úszó, de profi játékos is, aki, ha ideje engedi, az xbox.hu/blog oldalon el fogja mondani a véleményét a legújabb játékokról.

Az oldalon megtalálható lesz számos további érdekes és fontos információ, gyakorlatilag minden, ami az Xbox360 tulajdonosok érdeklődésére számot tarthat. További érdekesség, hogy a tervek szerint a magyarországi Microsoft Xbox360 csapatának munkatársai is blogolni fognak így az xbox.hu/blog-on kialakulhat egy kötetlen párbeszéd a szakemberek és a konzol rajongói között.

Nyereményjátékokkal és további meglepetésekkel is várjuk az összes Xbox360 rajongót!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr83954737

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása