HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Battlefield: Bad Company 2

2009.02.07. 10:00 méz

Az Electronic Arts DICE stúdiója bejelentette a Battlefield: Bad Company 2 játékot, mely a hasonló című, tavaly megjelent szoftver folytatása. A Bad Company katonái ezúttal ismét az akció sűrűjében találják magukat, ahol a rendelkezésükre álló összes fegyvert és járművet fel kell használniuk a túlélés érdekében. A játékban a ´B´ század havas hegycsúcsokon, sűrű dzsungeleken és poros falvakon küzdi keresztül magát. A halálos fegyverek gazdag arzenáljával és járművek, széles választékával felvértezett egység kész bármit felrobbantani, szétlőni, lerombolni, eltörölni és teljesen elpusztítani, ami az útjában áll. A lényeg a totális rombolás, a DICE új generációs Frostbite motorjára alapulóan, online és offline egyaránt. A játék Xbox 360-ra PS3-ra és PC-re jelenik meg idén télen.

Ugyanezzel a Frostbite motorral készül a Battlefield 1943, mely a második világháborúba repíti vissza a játékosokat. A játék sok-sok órányi 24-fős akciót kínál három klasszikus trópusi helyszínen; a Wake-szigeten, Guadalcanalnál és Iwo Jimán. A DICE ismét megeleveníti a gyalogos és járművel vívott online küzdelem élményét a Battlefield 1943 csatáiban, ahol kegyetlen légi harcokat és intenzív lövészárok-háborút vívhatnak a játékosok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr27928003

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása