HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Az év játéka: A GTA IV

2009.02.14. 14:13 méz

Az év játéka díjjal jutalmazta a Rockstar Games Grand Theft Auto (GTA) IV című játékát a szórakoztatás kereskedelmi érdekeltjeit tömörítő Entertainment Merchants Association (EMA).
A Rockstar Games híres autótolvajos játéksorozatának mind üzleti, mind kritikai szempontból ez a legsikeresebb része, hiszen a Grand Theft Auto IV már piacra kerülése első hetében minden idők legjobban eladott termékeként vonult be a játéktörténelembe és az eladási számok azóta csak sokszorozódtak. A szakmai kritika is egyöntetű sikerként könyvelte el a játékot - olvasható a www.gamespot.com honlapon.

A non-profit nemzetközi kereskedelmi szervezet az év akció-kalandjátéka díjat is a GTA-nek ítélte.

A díjak mennyisége tekintetében pusztán a Nintendo Wii Fit nevű terméke volt sikeresebb, hiszen korábban hárommal elismeréssel is gazdagodott: az év leginnovatívabb játéka, az év Wii játéka, és az év "casual" (alkalmi szintű játékos) díja.

Az Activision Call of Duty: World at War című belső nézetes lövöldözős játéka pedig az év PlayStaion 3 játéka, Xbox 360-as játéka, a katonai/lövöldözős játéka címet nyerte el.
GTA IV mural at Hotel Figueroa by Rappzula.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr6942724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása