HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Halo 3: ODST - nem árt majd óvatosnak lenni

2009.01.24. 15:07 méz

Kiegészítőről lévén szó többségünk valószínűleg nem is várna többet az ODST-től néhány új karakternél és a kiegészült történetnél, ám a Bungie szerencsére nem éri be ennyivel.

Joseph Staten, a játék rendezője árult el néhány érdekességet a GamePro magazinnak, az információkból pedig kihámozható, hogy a Halo 3: ODST egy egészen más játékstílust követel majd meg a rajongóktól. A kiegészítőben nagyobb hangsúlyt kapnak a lopakodós jelenetek, amelyek nyilván nem Splinter Cell-szerű küldetéseket takarnak, inkább arra kell gondolni, hogy érdemesebb csendben maradni, ha szeretnénk túlélni - ebben hangtompítós gépfegyverünk nyújt majd segédkezet. ODST-katonaként lemondhatunk az eddigi spéci páncélzatunkról, amely képes volt regenerálni önmagát, továbbá mozgásunk is lassabb lesz, tehát nem tudunk csak úgy elmenekülni ellenfeleink elől. Márpedig a Brute nevű lények új taktikája miatt nem jönne rosszul a nyúlcipő: ha kell csapdába csalnak majd minket és többen fognak össze ellenünk, hogy magukra is vigyázzanak. Staten szerint az ODST alapszabálya a következő: "Vigyázz, hova lépsz!" Megfogadjuk, becsszó.
 

 

 


 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr37899731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása