HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Quantum Of Solace: Japánban a Square Enix küldi bevetésre a 007-est

2009.02.02. 18:05 méz

Ősi, megszokott jelenség, hogy hónapokig várunk sokszor, egy-egy japán csodajátékra, de ezzel a kellemetlen érzéssel ők is szembesülhetnek időnként, amikor nyugati sikercímekre pályáznak, ráadásul olyanokra, amelyek már hónapok óta megvásárolhatók a többi régióban. James Bond legújabb kalandja, a Quantum Of Solace tavaly ősszel debütált Amerikában és Európában, Japánban viszont majd csak március közepétől lesz hozzáférhető.

Hírértékű az a fejlemény, mely szerint a Treyarch játékadaptációját az Activision helyett a helyi illetőségű Square Enix fogja a piacra segíteni, más szóval, a világszerte népszerű szerepjáték gyáros vállalta magára a nipponi kiadó szerepét.

A Quantum Of Solace, március 26.-án jelenik meg a sushi őshazájában, szimultán az összes érinetett platformon, így PlayStation 2-n, PlayStation 3-on, Xbox 360-on és persze Nintendo Wii-n. Árbeli különbségek tapasztalhatók...

A HD konzolos verziók drágábbak lesznek, értük 8190 Yen-t kérnek majd el a kasszáknál, míg a veterán PléjStáció és a nagy N pénznyomdájának kivetülései 7140 Yen-re lesznek beárazva. Dzsémsz Bond tehát menni Japán.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr75918575

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása