HTML

XBOX360

Friss topikok

reklám

Címkék

Linkblog

Márciusban jelenik meg a World in Conflict: Soviet Assault PC változata

2009.01.26. 11:45 méz

Az Ubisoft bejelentése szerint március közepén jelenik meg a World in Conflict valósidejű stratégiai játék régóta várt kiegészítője, mellyel a szovjet oldalon.

A régóta várt kiegészítőnek 2008 őszén kellett volna megjelennie, de az Activision, mely eredetileg terjesztette volna a játékot (összeolvadtak a Vivendi Games-el és ez jelentős átszervezéssel járt náluk) júliusban ejtette, így a kiegészítő megjelenése veszélybe került. Végül, miután az Ubisoft felvásárolta a World of Conflict-ot és a kiegészítőt fejlesztő svéd Massive Entertainment csapatát folytatódhatott a munka. World in Conflict: Soviet Assault PC-re mint kiegészítő csomag, Xbox 360-ra és PS3-ra pedig mint önálló játék kerül megjelenésre. Azok a PC tulajdonosok, akik már rendelkeznek az eredeti World in Conflict alapjátékkal interneten is hozzájuthatnak majd, a boltokban viszont az alap és kiegészítő egy csomagban lesz kapható.
A Soviet Assault című kiegészítő egy teljesen új, szovjet oldalon játszható kampányt tartalmaz, mely integrálódik az alapjátk NATO hadjáratába, valamint néhány új egységet illetve egyjátékos küldetést, multiplayer módban pedig 5-5, vagy 8-8 játékos csatározhat majd egymás ellen. World in Conflict egyik különlegessége a hang-vezérlés, azaz rövid hangüzenetekkel parancsokat adhatunk ki, mely jelentősen megkönnyíti a vezérlést.
A World in Conflict 1988-ban kezdődik, amikor is a Szovjetunió katonai vezetői már előre látják, hogy az európai szocialista államok lassan kicsúsznak az irányításuk alól, és a két részre osztott Németország is egyesülni készül.
A kommunista rezsim és a szovjet birodalmi eszme támogatói nem hajlandóak belenyugodni ezekbe a változásokba, és átvéve az országban a teljes hatalmat támadást indítanak egyenesen az Egyesült Államok ellen.
A szovjet szárazföldi egységek hatalmas flotta kíséretében közelednek az USA partjai felé,melynek vezetői még nem tudják, hogy ez valójában csak egy elterelő hadművelet, a valódi cél Európa meghódítása.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://xbox360konzol.blog.hu/api/trackback/id/tr40903107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása